Tandläkare Göteborg - Göran Andersson />
				<map id=

Kvalitetstandvård i Göteborg Högsbo

Nytt kallelsesystem!

Nytt kallelsesystem!

Många av er känner redan till att vi håller på att sluta med kallelsekort med posten. Istället sätter vi upp nästa tid direkt efter behandlingen. Har vi ditt mobilnummer kommer ett sms ca tre dagar före besöket som påminnelse. Anledningen till denna förändring är att postens hantering av brev försämrats avsevärt, många gånger har kallelsekortet aldrig kommit fram.

Vi hoppas att denna förändring ska gynna både oss och våra patienter!

kampanj

Från gratis till... nästan gratis

Praktikertjänst drog år 2013 igång en kampanj för att bland annat belysa att det ofta är billigare att besöka en privattandläkare än att “låsa in sig” i flerårig avtalstandvård. Läs mer om kampanjen »

Telefon

Ring oss och boka tid:
031-41 86 24

Besöksadress

Axel Dahlströms torg
Markmyntsgatan 4
414 80 Göteborg

Vill du bli vår patient?

Läs mer om Flux Fluor »