Tandläkare Göteborg - Göran Andersson />
				<map id=

Kvalitetstandvård i Göteborg Högsbo

Idag, 7 Januari, är vi åter efter julledigheten!

Idag, 7 Januari, är vi åter efter julledigheten!

Idag, 7 Januari, är vi på plats igen efter julledigheten. Vi hoppas att alla haft en härlig jul och nyår och att tänderna höll för knäck och nötter! Om man ändå bitit sönder en tand så ring och boka tid direkt innan läget förvärras.

kampanj

Från gratis till... nästan gratis

Praktikertjänst drog år 2013 igång en kampanj för att bland annat belysa att det ofta är billigare att besöka en privattandläkare än att “låsa in sig” i flerårig avtalstandvård. Läs mer om kampanjen »

Telefon

Ring oss och boka tid:
031-41 86 24

Besöksadress

Axel Dahlströms torg
Markmyntsgatan 4
414 80 Göteborg

Vill du bli vår patient?

Läs mer om Flux Fluor »