Tandläkare Göteborg - Göran Andersson />
				<map id=

Kvalitetstandvård i Göteborg Högsbo

Till er som har tid för undersökning!

Till er som har tid för undersökning!

Har Du tid för undersökning eller rengöring och vet med dig att det finns problem som behöver åtgärdas (t ex en trasig fyllning), så blir vi jätteglada om ni ringer och meddelar detta innan. Då får vi chans att planera in en längre tid så att Ni slipper komma fler gånger och vi slipper bli försenade. Tack på förhand!

kampanj

Från gratis till... nästan gratis

Praktikertjänst drog år 2013 igång en kampanj för att bland annat belysa att det ofta är billigare att besöka en privattandläkare än att “låsa in sig” i flerårig avtalstandvård. Läs mer om kampanjen »

Telefon

Ring oss och boka tid:
031-41 86 24

Besöksadress

Axel Dahlströms torg
Markmyntsgatan 4
414 80 Göteborg

Vill du bli vår patient?

Läs mer om Flux Fluor »