Tandläkare Göteborg - Göran Andersson />
				<map id=

Kvalitetstandvård i Göteborg Högsbo

Folktandvården i Högsbo stängd.

Folktandvården i Högsbo stängd.

Folktandvården i Högsbo har tråkigt nog stängt sin verksamhet. Vi här på Axel Dahlströms Torg ska göra vårt bästa för att täcka behovet i området för dem som inte vill bege sig längre bort för sin tandvård. I mån av tid tar vi emot nya patienter och akuta.

kampanj

Från gratis till... nästan gratis

Praktikertjänst drog år 2013 igång en kampanj för att bland annat belysa att det ofta är billigare att besöka en privattandläkare än att “låsa in sig” i flerårig avtalstandvård. Läs mer om kampanjen »

Telefon

Ring oss och boka tid:
031-41 86 24

Besöksadress

Axel Dahlströms torg
Markmyntsgatan 4
414 80 Göteborg

Vill du bli vår patient?

Läs mer om Flux Fluor »