Tandläkare Göteborg - Göran Andersson />
				<map id=

Kvalitetstandvård i Göteborg Högsbo

Midsommartider

Midsommartider

Nu stundar Midsommar och givetvis vill vi njuta av den lika mycket som vi hoppas att ni gör. Därför stänger vi mottagningen kl 12:00 Torsdag 20/6, och är åter på Måndag 24/6 kl 08:10. Vid akuta problem ring jourhavande tandläkare på tel: 031-165449. Glöm nu inte midsommarkransen och dansen, vi önskar alla våra patienter en härlig sommarhögtid!

kampanj

Från gratis till... nästan gratis

Praktikertjänst drog år 2013 igång en kampanj för att bland annat belysa att det ofta är billigare att besöka en privattandläkare än att “låsa in sig” i flerårig avtalstandvård. Läs mer om kampanjen »

Telefon

Ring oss och boka tid:
031-41 86 24

Besöksadress

Axel Dahlströms torg
Markmyntsgatan 4
414 80 Göteborg

Vill du bli vår patient?

Läs mer om Flux Fluor »