Tandläkare Göteborg - Göran Andersson />
				<map id=

Kvalitetstandvård i Göteborg Högsbo

Vi söker tandsköterska!

Vi söker tandsköterska!

En hastigt uppkommen sjukskrivning inför stundande graviditetsledighet gör att vi nu behöver förstärka vårt team med ytterligare en tandsköterska.

Vi är en trivsam liten mottagning där vi nu i snart 30 år försökt försvara det personliga omhändertagandet.
Tandläkare, tandsköterska och tandhygienist har arbetat tillsammans för att skapa god tandvård i en lugn och trevlig miljö. Vi bedriver vuxentandvård med tonvikt på att förebygga sjukdomstillstånd i munhålan.

Vi söker en utbildad tandsköterska, gärna med erfarenhet. Är du pensionär men vill jobbar vidare är du också varmt välkommen att söka. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, mer information finner du i annonsen som vi länkar vidare till här:

Platsannons tandsköterska Göteborg

kampanj

Från gratis till... nästan gratis

Praktikertjänst drog år 2013 igång en kampanj för att bland annat belysa att det ofta är billigare att besöka en privattandläkare än att “låsa in sig” i flerårig avtalstandvård. Läs mer om kampanjen »

Telefon

Ring oss och boka tid:
031-41 86 24

Besöksadress

Axel Dahlströms torg
Markmyntsgatan 4
414 80 Göteborg

Vill du bli vår patient?

Läs mer om Flux Fluor »