Tandläkare Göteborg - Göran Andersson />
				<map id=

Kvalitetstandvård i Göteborg Högsbo

Nyheter

Viktigt meddelande till alla patienter


Från och med 2018.02.01 överlåter Tandläkare Göran Andersson Praktikertjänst AB´s mottagning på Markmyntsgatan 4 till Tandläkare Fatemeh Khoshniat Aram.

Göran, som fortfarande arbetar halvtid, tar under januari månad emot redan inbokade besök men påbörjar inga nya behandlingar. Han är trygg med att ni kommer få fortsatt mycket god tandvård i den välkända lokalen.

Tandläkare Fatemeh kommer att fortsätta driva verksamheten som vanligt och ser fram emot att möta och lära känna både gamla och nya patienter!

Välkomna!

Foto: Johanna Ene

Foto: Johanna Ene


Stängt över jul och nyår


Nu önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Från 21/12 har vi stängt mottagningen. Vi öppnar igen 8/1 och hälsar er varmt välkomna då!

Julkort tandläkare i Högsbo


Förändringar i personalstyrkan


Våra kära patienter!

För er kännedom så är tandläkare Göran Andersson just nu sjukskriven på halvtid. Detta är väldigt tråkigt, men vi är trygga med att kunna erbjuda er tider och väl omhändertagande av vår tandläkare Fatemeh Khoshniat Aram! Hon har arbetat hos oss sedan augusti och många av er har redan träffat henne. Vår tandsköterska Bea är redan ett välkänt ansikte och en klippa med sitt lugn och sin långa erfarenhet av tandvård.

Vi vill också berätta att vår tandsköterska Johanna födde en frisk liten flicka i november! Hon hälsar att de mår bra och att hon saknar sina kollegor, och inte minst er patienter. Tills vidare vikarierar tandsköterska Negar för henne, en frisk fläkt av energi och glädje! Det dröjer ett tag innan vi får se Johanna igen, tills dess går det att följa hennes eskapader på hennes hemsida där hon skriver om tandvård och livet:

Tandsköterskan Johanna Enes blogg

Varmaste hälsningar från gänget på Axel Dahlströms Torg!

Vinter Foto Johanna Ene

Foto: Johanna Ene


Vi söker tandsköterska!


En hastigt uppkommen sjukskrivning inför stundande graviditetsledighet gör att vi nu behöver förstärka vårt team med ytterligare en tandsköterska.

Vi är en trivsam liten mottagning där vi nu i snart 30 år försökt försvara det personliga omhändertagandet.
Tandläkare, tandsköterska och tandhygienist har arbetat tillsammans för att skapa god tandvård i en lugn och trevlig miljö. Vi bedriver vuxentandvård med tonvikt på att förebygga sjukdomstillstånd i munhålan.

Vi söker en utbildad tandsköterska, gärna med erfarenhet. Är du pensionär men vill jobbar vidare är du också varmt välkommen att söka. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, mer information finner du i annonsen som vi länkar vidare till här:

Platsannons tandsköterska Göteborg


Vi utökar med ny tandläkare!


Vi är tillbaka efter semestern och öppnar dörrarna för både en till tandläkare i teamet och nya patienter! Det känns otroligt bra att kunna välkomna fler i behov av tandvård.

Vår nya tandläkare heter Fatemeh och har tidigare jobbat i Trollhättan. Nu ser hon fram emot att satsa på hemmaplan i Göteborg. Fatemeh är en lugn och varm person som vi är helt övertygade om kommer ha goda förutsättningar att utveckla vårt koncept för den lilla mottagningen med personligt omhändertagande. Vi känner att hon kommer passa bra in i vårt team och hoppas att även ni ska välkomna henne varmt!

För tidsbokning ring oss på tel: 031-41 86 24
Våra öppettider är mån – torsd 08:00 – 15:00, fred 08:00 – 13:00.

Tandläkare Fatemeh Khoshniat Aram

Bild: privat


Vi välkomnar nya patienter!


Äntligen har vi fått förstärkning till kliniken här i Högsbo, och kan tillgodose behovet av tandvård på ett mycket bättre vis.
Vår nya tandläkare Fatemeh Khoshniat Aram finns tillgänglig från och med 18/8. Fatemeh är en varm och professionell person som vi känner förtroende för och tror kommer passa jättebra in i vårt lilla gäng.

Gör gärna en intresseanmälan här på hemsidan,
eller tala in namn och nummer på telefonsvararen så hör vi av oss efter semestern.

Vi välkomnar både Fatemeh och er nya patienter å det allra varmaste!

Tandläkare Högsbo
Foto: Johanna Ene

Semesterstängt 30/6 – 15/8


Nu drar vi på semester och stänger således kliniken för patientbehandlingar från 30/6 – 15/8. Den 16 Augusti slår vi upp porten igen. Hoppas ni alla får en strålande sommar med myggbett och måttlig dos av kallsupar, så ses vi igen när vi är utvilade. Välkomna!

När kliniken är stängd hänvisar vi till Tandakuten på Engelbrektsgatan 34 C .
Telefon 031- 165449

Iris. Foto av Johanna Ene

Foto: Johanna Ene


Vår kändis till tandsköterska


Idag fick vi en helt ny tidning till kliniken, och vem pryder hela baksidan med bild och intervju om inte vår egen kära tandsköterska Johanna! Vi är verkligen glada och stolta att hon uppmärksammas med den fina utmärkelsen Årets Tandsköterska. Detta magasin är Praktikertjänsts nya väntrumstidning, för er patienter. Den finns nu att läsa i väntrummet!

Utmärkelsen Årets Tandsköterska nomineras man till av vem som helst, och utses sedan av Svenska Tandsköterskeförbundet och ApoEx. Anledningen till att vår Johanna vann titeln är hennes stora engagemang för sitt yrke och sitt skrivande arbete, främst i hennes egen blogg Tandskoterskan.net.

Så roligt!!!

Årets tandsköterska Johanna Ene


Midsommarfirande!


Nu kastar vi spegel och sond i gräset och ikläder oss blomsterkrans minsann! Då stänger vi klinikens portar under midsommar, från torsdag 22/6 är vi borta. Åter som vanligt på måndag 26/6 med rufsigt hår och blomsterblad bakom öronen.

När kliniken är stängd hänvisar vi till Tandakuten på Engelbrektsgatan 34 C .
Telefon 031- 165449

Vi önskar er alla en underbar helg!

Tandsköterskorna Behnaz och Johanna!

Tandsköterskorna Behnaz och Johanna!


Pingst och nationaldag!


Nu stundar både pingsthelg och nationaldagen, visst ska det firas! Vi har stängt mottagningen också på klämdagen 5/6 och är tillbaka kl 08:10 onsdag 7/6. Hoppas ni alla får en härlig helg!

När kliniken är stängd hänvisar vi till Tandakuten på Engelbrektsgatan 34 C .
Telefon 031- 165449

Finn felet i bilden!

Foto Johanna Ene

Foto Johanna Ene

 TV-tips: Rebellkirurgen


Djupa är suckarna som ni patienter ofta hör när tandläkaren tvingas vända sig ifrån er, och mot datorn. Denna döda tingest som tycks ha all makt. Nu har vi äntligen fått se en person som tydligt vänder sig emot detta, någon som säger högt att man inte blir en bra kirurg av att sitta vid datorn. Samma gäller givetvis tandläkare. Det här är en otroligt sevärd, och tänkvärd, dokumentär om en kirurg som valde bort tjusiga operationssalar mot en karg verklighet i fattiga Etiopien. Ta er tid att se den!

”När jag besöker Sverige säger mina kollegor hur de drunknar i byråkrati o pappersarbete. Man blir inte kirurg för att man vill sitta vid datorn.”

Rebellkirurgen SVT Play
Se dokumentären här: Rebellkirurgen – SVT Play


Stängt under Påsken 11/4 t.o.m 17/4


Nu skall vi vila upp oss några dagar under Påskhelgen. Vi har således stängt mottagningen för all patientbehandling men öppnar som vanligt Tisdagen 18/4 kl. 8.10

När kliniken är stängd
Hänvisar vi till Tandakuten på Engelbrektsgatan 34 C http://www.tandakuten-goteborg.se/
Telefon 031- 165449

Glad Påsk!
Bea, Johanna och Göran


Vår tandsköterska Bea är tillbaka!


Äntligen har vi vår trygga sol Behnaz tillbaka efter en tids bortavaro. Vi är så väldigt glada att ha henne med oss igen. Med sitt lugn, positivitet och långa erfarenhet inom tandvården skänker hon oss mycket trygghet och glädje. Det är en stor fördel att ha två tandsköterskor, vi kör på två rum igen och hinner med mer men stressar mindre. Här är vi nu tre väldigt olika individer som kompletterar varandra och verkligen får ut det bästa av vårt samarbete varje dag. Så ska det vara!

Tandsköterska Behnaz


Väntrumsmusik för barnen


Hos oss har vi bara vuxna patienter, men ibland får vi finbesök av barn i väntrummet. Det är inte jättekul att vänta på mamma eller pappa, vi gör vårt bästa för att göra det lite roligare och sätter på Malmars Makalösa i högtalarna! Svängigt gung av ett gäng som tar både musik och barn (små som stora) på allvar. Ta en lyssning, de finns på Spotify:


Stängt fredag 17/3


Nu på fredag, 17/3, har vi stängt och kommer åter på måndag i vanlig ordning. Skulle olyckan vara framme under helgen så tveka inte att ringa jourhavande tandläkare på tel 031-165449. Har ni sett att det är VÅR? Vi fick tulpaner, vackra som få.

Tulpaner

 


“Årets tandsköterska” 2017


Idag har vi all anledning att vara glada eftersom Johanna vid sitt deltagande på den årliga nationella Yrkeskonferensen för tandsköterskor 2017, har blivit utnämnd till
“Årets Tandsköterska”!
Johanna har för att få denna utmärkelse bland annat i sina bloggar, med mod och kärlek till yrket, gjort tandsköterskan synlig för hela teamet i hela landet.

Vi gratulerar Johanna till en, i våra ögon, välförtjänt och mycket hedervärd utmärkelse!


Tandsköterska på vift


Denna vecka har vi stängt torsdag och fredag (2-3/2) då vår eminenta tandsköterska Johanna åker till Stockholm på yrkeskonferens. Där har hon också fått äran att presentera sin blogg och sitt skrivande för yrkeskamraterna med egen talartid. Mycket roligt tycker vi, och önskar henne stort lycka till! Att ha engagerad personal som vågar ta bladet från mun och stå upp för viktiga frågor är verkligen något att värna om.
Ni hittar Johannas blogg här: www.tandskoterskan.net

Tandsköterskan Johanna Ene

Vi ses igen på måndag! Skulle olyckan vara framme innan dess finns jourhavande tandläkare på tel: 031-165449


Stängt fredag den trettonde


Imorgon är det fredagen den trettonde och vi vågar således inte ta emot patienter. Hoppas på er förståelse!
Nej skämt åsido, stängt kommer vi ha men på grund av att tandläkare Göran Andersson sitter i möte hela dagen. Den första anledningen var väl mycket roligare! Hoppas ni får en bra helg så är vi åter på måndag som vanligt. Skulle något akut inträffa finns jourhavande tandläkare på tel 031-165449.


Imorgon öppnar vi igen!


Imorgon, måndag 9/1 2017 kl 08:00, slår vi upp portarna till tandläkeriet igen! Det har varit riktigt välbehövligt med långledigt, nu ser vi fram emot en ljusnande vår.

Vi räknar med högt tryck denna första vecka och ber er höra av er snarast om ni behöver boka om er tid, så att vi har chans att ge tiden åt någon med akuta besvär efter julen. Tillsammans får vi på så sätt ett schema som fungerar, och kan hjälpa så många som möjligt. Tyvärr är vår duktiga tandsköterska Bea sjukskriven, vi kommer sakna henne mycket tills hon är på benen igen. Det betyder att tandläkare Göran och tandsköterska Johanna styr skutan själva. Vi gör vårt bästa för att svara i telefon, svarar vi inte så är vi fullt upptagna så försök gärna igen!

Behöver du avboka en tid imorgon går det bra att maila, då vi förstår att det inte går att nå oss på telefon: [email protected]
Notera att avbokningar annars ska ske per telefon, senast dagen innan besöket, före kl 15:00.

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS 2017!

Tandvård Högsbo